onsdag 23 december 2009

Julaftonsmorgon

Jaha, känner mig ganska likgiltig inför denna dag. Men vad tusan jag får klä upp mig och träffa familjen så det kommer nog bli skoj. Ooops, nu sa pappa att jag måsta vara klar om 30 min, har inte duschat än:/ Får uppdatera senare.

Later

ps. God Jul! d.s

onsdag 2 december 2009

It´s all about love


Jaha, idag har jag fått skäll ifrån två håll att jag aldrig uppdaterar denna gudsförgätna blogg. Jag skriver dagbok istället, håller all skit för mig själv.

Som vissa vet så var det ganska illa med min kära mor för ett par dagar sedan. Hon fick allvarliga komplikationer efter en hjärtoperation. Att se henne med respirator och en hel del andra slangar i kroppen (2st rakt in till hjärtat) samt blåa läppar och blåmärken över magen det fick mig att tänka. Det fick mig även att lova mig själv att jag aldrig ska bli så pass sjuk att mina anhöriga ska få se mig i det tillståndet. Jag kommer vårda mina relationer mycket mer än vad jag gjort hittills. Alla vänner är värdefulla även om viss vänskap kan vara flyktig. Jag tog tag i saken redan idag och träffade Sara som ska åka till Sälen och jobba i flera månader. Dessutom ska jag åka till Anton och Linnèa med en inflyttningspresent om de tillåter det. Det är många utav mina kompisar som åker iväg just nu. Johanna min allra ljuvaste sitter just nu i Leeds helt ensam eller hon har ju Jonas så som jag har Egon(reds. stoppade mjukisdjur). Hon har tur att det finns sådana änglar som John som åker över till henne i jul.

Det jag vill säga till alla mina vänner är att ni är ovärderliga och jag älskar er, ni har mitt hjärta!
Ni får dela mitt hjärta jämbördigt med min familj och med min Simon.

måndag 19 oktober 2009

The Dirt


Kom nyss hem ifrån Simon. Han sköt en hjort imorse som jag flådde och tog ur nästan helt själv:D Däremot var inte mamma så glad när jag kom hem med blod på både kläder och skor (vegetarian). Nästa gång satsar jag på ett vildsvin och en älg. om jag inte vore så otålig så skulle jag nog ta jägarexamen.

Idag har jag hunnit med mycket annat också, jag har ridit och sprungit en runda. Hästen var trilsk och jävlades mest med mig och Simon sprang ifrån mig, men jag är glad i alla fall. Njöt nog alldeles för mycket av att utöva sadistiska handlingar på den stackars hjorten. Det är ju trots allt inte alla som skurit ut ett analhål, känn på den!

Jag har börjat på The Dirt, en otroligt bra bok. Ännu bättre än tidigare nämnda. Vad ska jag säga, jag har förlorat mig i en värld utav Mötley Crue, 80-tal och önskedrömmar.

tisdag 13 oktober 2009

you´re all I need

Den berömda depperioden har börjat, eller så är det bara pms. Ligger i alla fall i min säng och lyssnar på HIM, Jeff buckley mfl. och tycker oerhört synd om mig själv. Jag har egentligen ingen som helst anledning till det men det känns skönt med lite hederlig självömkan. Håller på att avsluta en biografi utav Nikki Sixx ( A heroin diary), skoningslös och brutal, älskar den! Rekomenderar den till alla Mötley fans. Ska ge mig på att läsa The Dirt, en bok som hela bandet gett ut tillsammans, mkt exalterad.

Imorgon ska jag resa till huvudstaden med tjejerna. Vi ska träffa Jana, måste vara snart 2 år sen sist:S ska se till att få lite välbehövd shopping avklarad.

The blade of my knife
faced away from your heart
those last few nights
it turned and sliced you apart
this love that i tell
now feels lonely as hell
from this padded prison cell

so many times i said
you`d only be mine
I gave my blood and my tears
I love you cyanide
when you took my lips
I took your breaht
sometimes love´s better off dead

you´re all I need, make you only mine
I love you so I set you free
I had to take your life

onsdag 2 september 2009

kvalitetstid

Har spenderat de ljuvligaste av dagar med min pvän (pvän kort för pojkvän). Tillsammans har vi myst, haft intellektuella samtal samt lite mindre intellektuella konversationer. Love it!

Nej, ikväll så strejkar faktiskt hjärnan, jag får uppdatera imorgon i stället.

Cèst la vie!

måndag 24 augusti 2009

Kärleksförklaring

Tänk så mycket saker det finns som man vill säga till människor. Allt ifrån, Fan vad bra du är! eller Du är det mest trashigaste som gått i ett par skor! Det är saker som man känner att man vill säga men oftast inte gör. Jag har, som många andra, tagit ett steg till på denna ogrundliga väg och säger inte ens de enklaste och finaste kärleksförklaringar till mina älskade. Jag ber om ursäkt till er här och nu i skrivande stund. Däremot så tror jag att ni kan läsa det i mina ögon, för kunde ögon tala skulle mina vara sopran i en opera. Nu har de havsskumsblå talat färdigt och jag är redo för bingen.

Goodnight people!

torsdag 20 augusti 2009

Så lite ork, så mycket dröm

Så många måsten, så lite tid! Idag har jag i alla fall tagit mig i kragen och gjort en adressändring, vilket jag skulle gjort för 3 månader sen. Idag kände jag att jag ville organisera mig. Jag började så klart med min garderob. Jag rensade ut 10 plagg, vilket jag tycker är ganska bra för att vara jag. Sedan körde jag ett race i smyckesskrinet. Hursomhelst, när jag skulle ta mig till att skriva upp mina arbetstider i kalendern så fick jag till min förfäran se att den tar slut den här veckan. Så jag måste alltså panikköpa en i helgen. Panik är aldrig roligt!

Imorgon efter jobbet så ska jag och Honeybun till Karlstad. Där ska det festas loss minsann! Saker kommer mistas, märkas och älskas!

torsdag 6 augusti 2009

Lyckliga jag

Underbar dag idag. Att jag luktar av fisk, ko, häst och bensin gör faktiskt inte saken sämre. Är man på landet så är man! Snart ska jag avnjuta en kopp choklad och förhoppningsvis somna i en varm famn, jag längtar!

Just för tillfället lever mitt libido, min bubbla, jag mår bra. Att jag är inne på min sista hela arbetsvecka bidrar till mitt glädjerus som solen bidrar till värmen.

Nu kommer min choklad serverad så nu måste jag rusa i mitt rus!

lördag 1 augusti 2009

destruktiv framtid

Jag är rädd för att fastna i just den fas i livet, som jag är i idag. Då den grå vardagen pryds utav samvetskval och en dålig moral. Att bryta en ed pågrund av trots, är nog den sämsta anledningen som står att finna. Jag trillade dit helt enkelt, det är aldrig lika lätt att resa sig upp igen.

Det snackas mycket om att relationen mellan två människoliv, är svårare och segare än vad den verkar. Mycket litet hör man om förhållandet med sig själv. Jag har smällt i dörren tusen gånger och skrikit att -Det är slut! Inte fan lyssnar jag på det.
Man sitter kvar med en väldigt ful bild av sig själv och gråter ut sin hjärtesorg. För att vinna kriget med sig själv måste man in och vrida om till smärttröskelns kant, i alla hjärtats vrår. Med det menar jag att man måste prata. Prata om känslor, även om de är tillfälliga, flanka och galna. Efteråt kommer det att kännas som uppvaket från en Bypass-operation. Det känns tomt någonstans i magtrakten, men huvudet är fortfarande fyllt med lustgas. En skön känsla helt enkelt!

Jag har börjat vandra på stigen utav mycket kända författare. Jag har bestämt mig för att läsa alla klassiker jag kommer åt. Just för tillfället slukar jag Candide, ett verk utav självaste Voltaire. Röde Orm och Greven av Monte Cristo pryder nu även min bokhylla sedan igår. Jag längtar efter att sätta tänderna i Strindberg, för det är en författare som jag verkligen uppskattar och fascineras av.

Jag behöver en mun till för att kunna andas, ett hjärta till för att inte stanna
För jag har förlorat kriget med mig själv / Joakim Thåström

tisdag 2 juni 2009

Så sant

Visst finns det dagar som jag kan vara snäll och låtsas som förut,
och visst finns det dagar då det gör ont att se dig ramla här omkring
det fanns en kärlek men den har brunnit ut
du fick för stor del av mitt liv, jag kunde inte andas till slut

du säger att du minns och att det känns som igår,
men det var för länge sen för att ens komma ihåg
jag som trodde jag var kvar, jag har börjat på nytt,
det vet jag när jag ser dig, vart har du tagit vägen?
jag gav upp för länge sen, jag gav upp för länge sen

du är kvar med samma folk kvar med samma man
lever kvar i samma damm och du går i samma kläder
blir glad av samma rus som en lögn i vackert väder i ett övergivet hus

det är att leka med eld när du drar upp det här igen
för du ser i mina ögon att jag försvann för länge sen
det finns ingen att behaga
inget att förklara, inget att försvara
jag gav upp för länge sen!

tisdag 26 maj 2009

Ny generation, nya normer?


I alla tider så har ungdomen gjort revolt mot den tidigare generationen i ett försök att få leva på sitt sätt. Frågan är nu, vill vi visa att man visst kan spendera en hel livstid framför datorn? Eller att vi skiter i allt förutom ytan? Jag tycker att det känns ensamt och tragiskt att vår generation inte har något att vara stolta över, inga häpnadsväckande åsikter. Den mest upproriska händelsen under vår era var nu när IPRED trädde i kraft. Vi är så skyddade ifrån alla krig och världskatastrofer att vi blir helt avtrubbade. Vi lever för att göra ingenting alls eftersom samhället inte kräver något av oss. Vi behöver inte försvara vårt land eller lägga oss i politiken för mycket, men vad fan händer när den tidigare generationen dör ut och det är vi som ska ta över? Det är värt att tänka på!

Livet är inte bara svart och vitt, det består utav väldigt många gråzoner också.

söndag 24 maj 2009

Ursäkta mig..

Jag vet att jag vart otroligt dålig på att uppdatera, så jag ber så hemskt mycket om ursäkt mina damer och herrar!
Väldigt mycket har hänt på väldigt kort tid, men så är det väl inför studenten. Många tycker att det ska bli hemskt att skiljas ifrån sina vänner men jag känner att jag fått många fler de senaste veckorna. Jag skulle kunna vänja mig vid att ta studenten!

Min andra hälft (Johanna Eklöf) har fått jobb i Leeds, England så hon lämnar mig till hösten. Jag kommer inte stå ut att vara utan henne så jag tänker åka dit jag också, med eller utan jobb. Det kan ju bli ett äventyr så säg!

Men nu ska jag bädda ner mig i sängen, jag nöter på en envis förskylning för tillfället.

Bella, you are my life now!

tisdag 28 april 2009

Breaking dawn..


Jag har börjat läsa Så länge vi båda andas (Breaking dawn), men har redan läst den engelska versionen så jag känner inget jättesug efter den. Men det är en jävligt bra bok.

Jag funderar på att ta en promenad för att leta på mammas cykel som jag glömt på stan någonstans (det är inte första gången). Jag förstår inte hur jag lyckas. Förstå när jag tar körkort och glömmer bilen på stan, hur kommer det se ut? Jag borde testa mig för någon minnessjukdom så jag kan få bekräftat att det är ett sjukligt tillstånd och då skylla på det nästa gång jag glömmer något.

Så Stockholm imorgon, vi ska åka med 7.05 tåget. Ingen sovmorgon här inte. Men då kanske vi hinner plundra Tigerrean lagom tills det öppnar på stan vilket är bra. På kvällen ska vi hoppa av tåget i Flen för där ska det vara musikal/konsert? med treorna ifrån Prins Willhelmgymnasiet.
Fullspäckad dag med andra ord.

Uppdaterar kanske imorgon med mina fynd. Peace out!

måndag 27 april 2009

Idétorka

UP3, en klass som borde klassas som dyslektiker hela bunten. Vi kan helt enkelt inte stava längre, datorerna har förstört vårt inlärningssytem. Tvingas vi röra en penna så får vi skrivkramp som aldrig förr, vi måste börja köra mer old school (papper och penna).

På onsdag ska jag och Johanna på VIP-rea på Tigerkontoret i Stockholm. Jag längtar!

Idag har jag vart ute och sprungit med min syster. Dessutom har jag gjort lite läxa, ett stort framsteg min vän!

torsdag 23 april 2009

Le systéme scolaire suedoise


Jag skulle kunna skriva så mycket negativt om allt och alla just nu, fast egentligen bara om skolan. Men det är så trist och uttjatat att jag ska låta bli.

Skaaaav

Vaknade en aning trotsig idag, välkomnade därför det fina vädret helt klädd i svart och i mina nya skor från topshop. Det skulle jag inte ha gjort! Jag hade skoskav redan på vägen till skolan, svettades som en gris bara för att komma till lektionen och inte hinna redovisa mitt arbete (lektionen är 35 min, 1 pers hann redovisa). Jag hade visserligen franska och engelska på schemat men min skoskav och mina ogjorda läxor fick mig att snällt promenera hem igen. Det var en stor lättnad att ta av skorna men samtidigt läskigt eftersom de var helt blå! Skor hör alltså hemma i bokhyllan inget annat!

Jag ska jobba ikväll 17-20 och imorgon samma sak. Har faktiskt ingen lust, känner mig som en jävla sideshow!

Dessutom är det tatueringsmässa i helgen i Norrköping och jag är väldigt sugen på att gå. Såklart jobbar Isabelle så det sket sig. Jag vill ha min tatuering nu!
Känns som att jobbet står i vägen för väldigt mycket just nu men jag orkar inte bli arbetslös riktigt än.

torsdag 16 april 2009

Fullt ös medvetslös!

Ni kommer inte tro på detta men Isabelle Olsson har ägnat hela sin lediga tid idag åt läxor. I know tell me about it! Jag är faktiskt lite stolt över mig själv men lite ledsen att jag inte hann med mera. Jag skulle kunna göra lite imorgon med alltså lite fredagsnytta.

Imorgon ska jag hem till kusin Lina som fyller år, grattis i förskott! På lördag smäller det för då blir det huvudstaden med Honeybun och Philleboy. Vi ska shoppa balskor, studentskor och varför inte ett par sommarskor<3

Mycket som ska hinnas med på sju veckor, men det är fan värt det. Snart är det bye bye skolan!

onsdag 15 april 2009

Idag är första dagen på ett hälsosammare liv..

Eller i alla fall månad. För om en månad ganska exakt är det bal och jag måste komma i min klänning. Därför blev det alltså en liten löparrunda idag och absolut inget mera fika i skolan den här månaden. Snälla Gud hjälp mig med detta, jag kommer isf vara dig evigt tacksam (om inte så borde du uppfinna kalorifri cola åtminstonde). Jag gjorde även 50 situps bara för att vara värre än Carro som gör 10, haha. Go Bella!

Imorgon bitti har jag min lektion med Skogsborgseleverna, spännande och läskigt på samma gång. Dessutom så har jag ett helt berg med läxor som väntar på att bli gjorda, jag ska ta vara på mitt adrenalin och göra lite.

Ciao

tisdag 14 april 2009

Dagen startade med en kopp blutsaft, blä! Den innehåller järn och smakar därför blod. Men min mor tror att jag kanske blir frisk utav att dricka det så därför slinker det motvilligt ner. Just nu sitter jag med Johanna och Irmelin på en otroligt seg lektion i svenska C. Vi diskuterar allt ifrån skor, kroppsideal, kläder alltså helt vanligt girltalk.

Nu får vi sluta, yey!

See ya

söndag 12 april 2009

Bye bye påsken

Snart är påsken slut. Skönt tycker jag, påsken är en så ful högtid. All pyntning är vulgär och osmaklig. Men jag har iaf fått ett stort påskägg fyllt med godis, utav världens bästa Li och Ethan. Idag åkte jag, mamma och pappa hem till min farbror och hans fru på påskmiddag, det var mycket trevligt med god mat och frågespel. Mormor var med och försökte så klart att fuska, haha. Älskar dig mormor<3

Idag köpte jag en tröja i ren protest till mammas förbud, fast jag har inte visat henne den än. Imorgon är det sista dagen utav lovet och jag är faktiskt ledig ifrån jobbet. Jag funderar på hur jag ska tillbringa den dagen. Det är visst veterandag i Motala, men jag tvivlar på att jag hittar någon som vill göra mig sällskap dit:/

Jag hade något viktigt och aktuellt som jag hade tänkt ta upp här men eftersom jag är som jag är så har jag naturligtvis glömt bort det. Jag återkommer imorgon om saker och ting kommer tillbaka.

Peace out

onsdag 8 april 2009

Trots att jag har jobbat 8 timmar idag så har jag massor utav energi just nu som jag vill ödsla på städning. Jo, ni läste rätt! Jag ska sortera bland mina skolpapper/böcker, rensa i hyllan bakom sängen och i garderoben. Tror jag börjar med det sistnämna:P

Hur hanterar man en mammas tjat? Ska man lyda, humma instämmande eller bara slå på dövörat? Jag har testat samtliga metoder och inte fan hjälper det. Att lyda är självklart mest populärt hos henne men desto mer måste man ju göra hela tiden. Förut sa min mor att det minsta jag kunde göra var att damma, dammsuga och tvätta golvet i mitt rum. Dessutom så tvättar jag. Ska det behöva vara såhär? Fast jag borde väl stötta min mamma i sin kamp mot ungdomsrevolten, hon skaju trots allt köpa en till garderob till mig.

Love u mother<3

tisdag 7 april 2009

Idag har jag vart ute i solen med Li och Ethan. Dessutom har jag köpt en potentiell studentklänning. Funderar på att kanske byta den, måste fundera lite.

Igår var jag med Carro W, hennes mamma och min mamma till Marieberg. Det var skoj skoj. Fast är avundsjuk på Carro som kom hem med ett par jeans, det gjorde inte jag fast det var tänkt så. Men jag shoppade ju lite andra saker som jag är nöjd med, en handväska t.ex.!

Nu är klockan mycket så jag måste bums i säng för jag ska jobba imorgon. Kom gärna förbi och förgyll min dag.

Love u guys!

torsdag 2 april 2009

Idag har jag legat hemma i sängen hela dagen, vilket inte är det roligaste när solen faktiskt skiner (25+ på balkongen). Men jag får väl skylla mig själv att jag inte tagit hand om min förskylning bättre. Igår tyckte jag att jag var skaplig men imorse när jag vaknade var jag som en zombie. Men allting har sin tid, ska på säljmöte kl 18 så då måste jag lämna sängkammaren.

Philip har gått med på att gå på balen med mig! Det ska bli väldigt trevligt tycker jag. Vi ska åka till Stockholm på påsklovet och se om vi hittar matchande fluga och skor (mina skor).

Imorgon ska jag till min älskade Johanna på middag, det ska bli skoj! Hoppas bara att näsan slutat rinna.

onsdag 1 april 2009

Idag kom jag hem med en balklänning, jag som tänkte strunta i balen. Nu måste jag alltså gå, så nu är kruxet att hitta någon att gå med eller vara tillräckligt iskall för att gå själv. Jag ska tjata öronen av Philip i första hand, sen får jag väl se. Looking forward to some shoeshopping;)

Skrev nationellt prov idag i Sv B, tror inte att det gick så väldans bra om jag ska vara ärlig. Shit happens!


Nu längtar jag till påsklovet som kommer vara späckat utav jobb för min del. Kom gärna in en sväng till Factory Outlet.


Peace out!

måndag 30 mars 2009

Jag lever i kaos. Ett äkta kaos, inte ett sådant där välorganiserat hälsosamt kaos som de flesta ungdomar lever i. Jag känner mig som en ful porslinsvas som flyttas hit och dit men inte riktigt hör hemma någonstans. Jag trodde kanske att det skulle hjälpa att hämta lite saker från lägenheten men det kändes snarare att gå in i en frysbox. Tack för bärhjälpen btw!

Allt detta triggar mig bara ännu mer till att flytta till England. Jag har faktiskt ingenting som håller mig kvar längre. Visst så har jag skolan och jobbet men det är bara tillfälligt. I höst så är jag precis så fri som jag vill och kan vara!

Jag måste verkligen skärpa mig, en nystart ska det bli. Jag ska börja med att jogga så fort förskylningen släpper (om den nu gör det), jobba så fort jag får chansen (man måste ju spara) och så ska jag lägga lite mer energi på skolan. De målen tycker jag borde vara rimliga, t.o.m. för mig.

Vill tacka mina kära tjejkompisar för att ni finns där och förstår mig det gör mitt liv jävligt mycket lättare. Älskar er<3

söndag 29 mars 2009

Lite nostalgisk idag. Jag hittade mitt gamla cd-fodral när jag hämtade lite saker hemma hos Anton. Imperiet fick snurra igång i datorn. Det kanske inte var den muntraste musiken men jag är glad ändå. För jag mår bra idag, tralala (om man bortser från mina nästankräkningar imorse).

Idag träffade jag Ethan, han har växt så mycket och blivit ursnygg! Li och jag gick till Sultans och tog en fika med tjejsnack. Det var väldigt trevligt och jag hoppas att vi kommer göra om det snart igen.

Nu vet jag skillnader och sanningar som jag inte visste igår. Vem hade kunnat ana?

Gonna make u all metro!

lördag 28 mars 2009

Snorigt var det här!

Jobbat idag trots min jobbiga förskylning. Det var bara att trycka i sig medicin och se glad ut. De gladaste nyheten idag är att Elin är på till England. Vet ni vad det betyder? Baggetorpkickers!

Imorgon ska jag gå och väcka Simon, som sover hemma hos sin syster, efter det ska jag jobba och efter det äntligen träffa Li och Ethan<3 Det är tur att han mest sover eftersom jag inte kommer kunna hålla i honom.


Who wouldn't love a guy that can play a mean guitar?

fredag 27 mars 2009

Patrik 1,5

Johanna kom hit idag för vi fick för oss att gå på "Kenny begins", alla älskar ju kenny Starfighter. När vi väl kom till bion så fick vi kalla fötter, det var nämligen endast pojkar i 10års åldern där (vad hade vi väntat oss?). Vi ballade ur och gick till Ica nära för att hyra film ist. Det fick bli "Patrik 1.5". Jag förstår varför den har fått så mycket bra kritik. I just love Gustav Skarsgård!

Johanna och jag planerade för en ny resa, målet är just nu Cambridge. Cambridge = universitetsstad, resten kan ni lista ut själva;)

Har lagt upp lite bilder ifrån resan på facebook, det kommer flera!

//Proud student of Sweden 2009

Tillbaka i kalla Sverige!

Jaha, då var man hemma igen. Känns som om jag skulle kunna krypa tillbaka på mina bara knän, så mycket vill jag tillbaka. Det blir definitivt att åka tillbaka, antingen innan eller efter sommaren. Jag måste se mitt schema om hur jag ska jobba innan jag kan bestämma något. Någon som vill med?!

Jag har ju inte skrivit så mycket medan vi var borta, jag hade ju så klart viktigare saker för mig än att ägna mig åt datanördande som vissa andra;)

Jag kom i alla fall hem utan någon övervikt i bagaget dock så känner jag mig mörbultad eftersom jag har träningsvärk efter att ha släpat de jävla väskorna från Skavsta en sväng till London och Exeter och sedan hem igen, but totally worth it! Att jag just för tillfället ruvar på världens förskylning är inget som jag oroar mig för, man får ju magmuskler av att hosta:P

Aja nu ska jag packa upp mina fynd, bye lovers!

söndag 22 mars 2009

England is my beloved one! Jag kan inte förstå att jag inte kommit hit tidigare, England är nu mitt allt eller iaf mkt. Ser fram emot ett nästa möte.

Klockan är nu 21.00 och vi ska bege oss ner mot den lokala puben för en lugn tjejkväll.

Jag tackar mina girls för en rolig utekväll igår, Beerbox is the shit!

onsdag 18 mars 2009

Nära nu!

Klockan är alltså 04.50 och jag sitter och väntar på att mina girls ska plocka upp mig:D Börjar faktiskt bli lite nervös, det är första gången jag flyger utan en vuxen och vi är ju virriga som hönor alla tre. Men det ska nog gå!

I klassen har vi börjat komma igång på riktigt med att planera inför studenten, jag är mäkta stolt över alla:) Det känns faktiskt att man kommer slippa den där jäkla skolan.

See u in London;)


Over and out!

Vi ska totalvägra!!

Min mobil totalvägrade igår så jag blev tvungen att köpa en ny. Så skicka gärna era kontakter. Nu är det ca 12 timmar kvar till planet går och jag sitter fortfarande här med en tom resväska. Om en kvart ska jag med mamma och pappa på ishockey så det lär inte bli så mycket packat. jag får väl vara uppe hela natten för att vara säker på att jag inte glömt något.

Jag sa till mamma att ormskinn blivit så hiskligt modernt igen, tror ni inte tanten köper en väska till mig på tradera och glömmer bort att säga det till mig. Så snart har jag en till väska i garderoben;)

Jag ska försöka att titta hit mellan shoppingrundorna
London inom 24h, här sitter jag med en opackad väska och ett ofärdigt manus. Hur fan ska jag hinna? Plus att min mobil stendog igår så jag måste köpa en ny, idag! Tur att jag har min lilla mamma som hjäper till<3

Kommer inte att hinna säga hej då till alla som jag vill säga de till men ni vet nog vilka ni är i alla fall. Hoppas ni kommer ha det bra här i Sverige för jag tänker minsann ha det kanon i England. Jag åker med två underbara flickor men vi lämnar också en hemma. Önskar att du skulle med<3

Peace out

tisdag 17 mars 2009

Igår var en jobbig dag. Det var minnesstund för Fredrik i matsalen. Att se hans klass helt svartklädd, hans familj och killar som bröt ihop var för jobbigt. Men att höra hans fovoritlåt och se dem som inte gav efter för tårarna var ännu värre. Det absolut värsta är att jag antagligen kommer leva som vanligt om en månad, utan att ständigt bli påmind. Det finns många som aldrig kommer att kunna göra det.

Har skrivit på mitt manus till muntliga nationella. Jag kan verkligen inte hålla en röd tråd, så jag är så gott som rökt.

Nu ska jag, tummen och stinky gå till sängs. God natt!

söndag 15 mars 2009

Stabil, labil och instabil, om och om igen.

På torsdag sitter vi på planet till London. Det ska bli skönt med lite annat att tänka på. Massor utav shopping ska det bli=)
Jag har lust att packa just nu men jag har ingen resväska för tillfället.

and when you go, don't return to be my love!

torsdag 12 mars 2009

bring joy to life

Jag har känslomässigt gått in i väggen. Ena stunden väller bara känslorna fram, i den andra så är allt ett känslotomt vaacum. Just nu har jag enormt svårt att tänka på framtiden och känna något. Jag har två jättestora engelskaarbeten som jag ska redovisa imorgon. Det ena är halvklart och det andra är inte påbörjat men jag orkar inte bry mig. För spelar det verkligen någon roll?

Skolan var ett helvete idag. Alla var som zombies och de hade gjort mitt hemklassrum till minnesrum. Det var fint med alla som bryr sig men usch, jobbigt var det. Vi åkte ut till olycksplatsen och jag ville bara försvinna när jag såg blodfläckarna. Då blev allt så verkligt och ännu mer mardrömslikt. nightmare, nightmare go away!!

Ta aldrig ditt liv för givet

Skräckfesten är avblåst med tanke på vad som hänt. Även om jag bara kände till de drabbade till utseendet så är jag i chock. Föräldrar ska inte behöva säga farväl till sina barn, det ska vara tvärtom. Till familjerna och alla anhöriga som blivit drabbade så finns det en liten tröst i hur många som bryr sig och engagerar sig. Det har alla ungdomar redan visat på sitt lilla vis på t.ex. bilddagboken. Vi sörjer såklart en medlem ur vår tonårsklan.


Can you hear me?
Are you near me?
Can we pretend to leave and then we'll
meet again when both our cars collide?

R.I.P.

tisdag 10 mars 2009

Slowly

Klassfest på fredag med skräcktema, det är ju trots allt fredag den 13:e! Går igenom min garderob just nu men inget verkar skräckinjagande nog. Skulle helst av allt velat ha ett par vita linser men det är lite kort varsel för det. Vi ska i alla fall till leksaksaffären imorgon för att kolla utbudet av teatersmink.

Du frågade om jag var arg, jag svarade nej och menade det.

Slowly she is dancing
hardly she breathes
always on her knees
always ready to please
Why is she ashame?
not the one to blame

måndag 9 mars 2009

I am not afraid to walk this world alone..

Ingen säger det bättre än My Chemical Romance.

Now turn away
cause I'm awful just to see
Cause all my hair
Abandoned, all my body
All my agony!
Know that I will never marry
Baby, I'm just soggy from the chemo
By counting down the days to go.
It's just ain't living
And I just hope you know
That if you say
good bye today,
I'd ask you to be true

Cause the hardest part of this is leaving you!

I somras

Såg ett fotografi på oss ifrån den första lägenheten. Det är taget på min 18:onde födelsedag, det är soligt och vi ler. Det var en lycklig tid som jag minns det. Ärligt talat förstår jag inte hur allt kunde gå fel, hur kunde vi vara så trångsynta?

Nu är allt gjort och förlåtet men inte glömt.

Men jag måste gå vidare för annars utvecklar jag väl snart shizofreni och måste färga om håret som Berny Pålsson.

Tack alla underbara vänner för att ni finns<3

söndag 8 mars 2009

When broken is easily fixed..

Vill inte vara den som sårar, hellre den som såras. Jag antar att vi är kvitt nu?

Du vet, jag hade inte släppt taget, men jag räknade inte med att du skulle trampa mig på fingrarna så att jag skulle tappa det. Det gör ont, det är bra, för jag anar att det är vad du önskar.

Jag hade glömt den här ensamheten, som smyger sig på knappt märkbart. Den märks inte förrän man kan höra ekot av sina egna hjärtslag. Ett hjärta som en gång var rött har nu slutits in i mörker. Där skall det ruttna i all evighet. Amen