tisdag 28 april 2009

Breaking dawn..


Jag har börjat läsa Så länge vi båda andas (Breaking dawn), men har redan läst den engelska versionen så jag känner inget jättesug efter den. Men det är en jävligt bra bok.

Jag funderar på att ta en promenad för att leta på mammas cykel som jag glömt på stan någonstans (det är inte första gången). Jag förstår inte hur jag lyckas. Förstå när jag tar körkort och glömmer bilen på stan, hur kommer det se ut? Jag borde testa mig för någon minnessjukdom så jag kan få bekräftat att det är ett sjukligt tillstånd och då skylla på det nästa gång jag glömmer något.

Så Stockholm imorgon, vi ska åka med 7.05 tåget. Ingen sovmorgon här inte. Men då kanske vi hinner plundra Tigerrean lagom tills det öppnar på stan vilket är bra. På kvällen ska vi hoppa av tåget i Flen för där ska det vara musikal/konsert? med treorna ifrån Prins Willhelmgymnasiet.
Fullspäckad dag med andra ord.

Uppdaterar kanske imorgon med mina fynd. Peace out!

måndag 27 april 2009

Idétorka

UP3, en klass som borde klassas som dyslektiker hela bunten. Vi kan helt enkelt inte stava längre, datorerna har förstört vårt inlärningssytem. Tvingas vi röra en penna så får vi skrivkramp som aldrig förr, vi måste börja köra mer old school (papper och penna).

På onsdag ska jag och Johanna på VIP-rea på Tigerkontoret i Stockholm. Jag längtar!

Idag har jag vart ute och sprungit med min syster. Dessutom har jag gjort lite läxa, ett stort framsteg min vän!

torsdag 23 april 2009

Le systéme scolaire suedoise


Jag skulle kunna skriva så mycket negativt om allt och alla just nu, fast egentligen bara om skolan. Men det är så trist och uttjatat att jag ska låta bli.

Skaaaav

Vaknade en aning trotsig idag, välkomnade därför det fina vädret helt klädd i svart och i mina nya skor från topshop. Det skulle jag inte ha gjort! Jag hade skoskav redan på vägen till skolan, svettades som en gris bara för att komma till lektionen och inte hinna redovisa mitt arbete (lektionen är 35 min, 1 pers hann redovisa). Jag hade visserligen franska och engelska på schemat men min skoskav och mina ogjorda läxor fick mig att snällt promenera hem igen. Det var en stor lättnad att ta av skorna men samtidigt läskigt eftersom de var helt blå! Skor hör alltså hemma i bokhyllan inget annat!

Jag ska jobba ikväll 17-20 och imorgon samma sak. Har faktiskt ingen lust, känner mig som en jävla sideshow!

Dessutom är det tatueringsmässa i helgen i Norrköping och jag är väldigt sugen på att gå. Såklart jobbar Isabelle så det sket sig. Jag vill ha min tatuering nu!
Känns som att jobbet står i vägen för väldigt mycket just nu men jag orkar inte bli arbetslös riktigt än.

torsdag 16 april 2009

Fullt ös medvetslös!

Ni kommer inte tro på detta men Isabelle Olsson har ägnat hela sin lediga tid idag åt läxor. I know tell me about it! Jag är faktiskt lite stolt över mig själv men lite ledsen att jag inte hann med mera. Jag skulle kunna göra lite imorgon med alltså lite fredagsnytta.

Imorgon ska jag hem till kusin Lina som fyller år, grattis i förskott! På lördag smäller det för då blir det huvudstaden med Honeybun och Philleboy. Vi ska shoppa balskor, studentskor och varför inte ett par sommarskor<3

Mycket som ska hinnas med på sju veckor, men det är fan värt det. Snart är det bye bye skolan!

onsdag 15 april 2009

Idag är första dagen på ett hälsosammare liv..

Eller i alla fall månad. För om en månad ganska exakt är det bal och jag måste komma i min klänning. Därför blev det alltså en liten löparrunda idag och absolut inget mera fika i skolan den här månaden. Snälla Gud hjälp mig med detta, jag kommer isf vara dig evigt tacksam (om inte så borde du uppfinna kalorifri cola åtminstonde). Jag gjorde även 50 situps bara för att vara värre än Carro som gör 10, haha. Go Bella!

Imorgon bitti har jag min lektion med Skogsborgseleverna, spännande och läskigt på samma gång. Dessutom så har jag ett helt berg med läxor som väntar på att bli gjorda, jag ska ta vara på mitt adrenalin och göra lite.

Ciao

tisdag 14 april 2009

Dagen startade med en kopp blutsaft, blä! Den innehåller järn och smakar därför blod. Men min mor tror att jag kanske blir frisk utav att dricka det så därför slinker det motvilligt ner. Just nu sitter jag med Johanna och Irmelin på en otroligt seg lektion i svenska C. Vi diskuterar allt ifrån skor, kroppsideal, kläder alltså helt vanligt girltalk.

Nu får vi sluta, yey!

See ya

söndag 12 april 2009

Bye bye påsken

Snart är påsken slut. Skönt tycker jag, påsken är en så ful högtid. All pyntning är vulgär och osmaklig. Men jag har iaf fått ett stort påskägg fyllt med godis, utav världens bästa Li och Ethan. Idag åkte jag, mamma och pappa hem till min farbror och hans fru på påskmiddag, det var mycket trevligt med god mat och frågespel. Mormor var med och försökte så klart att fuska, haha. Älskar dig mormor<3

Idag köpte jag en tröja i ren protest till mammas förbud, fast jag har inte visat henne den än. Imorgon är det sista dagen utav lovet och jag är faktiskt ledig ifrån jobbet. Jag funderar på hur jag ska tillbringa den dagen. Det är visst veterandag i Motala, men jag tvivlar på att jag hittar någon som vill göra mig sällskap dit:/

Jag hade något viktigt och aktuellt som jag hade tänkt ta upp här men eftersom jag är som jag är så har jag naturligtvis glömt bort det. Jag återkommer imorgon om saker och ting kommer tillbaka.

Peace out

onsdag 8 april 2009

Trots att jag har jobbat 8 timmar idag så har jag massor utav energi just nu som jag vill ödsla på städning. Jo, ni läste rätt! Jag ska sortera bland mina skolpapper/böcker, rensa i hyllan bakom sängen och i garderoben. Tror jag börjar med det sistnämna:P

Hur hanterar man en mammas tjat? Ska man lyda, humma instämmande eller bara slå på dövörat? Jag har testat samtliga metoder och inte fan hjälper det. Att lyda är självklart mest populärt hos henne men desto mer måste man ju göra hela tiden. Förut sa min mor att det minsta jag kunde göra var att damma, dammsuga och tvätta golvet i mitt rum. Dessutom så tvättar jag. Ska det behöva vara såhär? Fast jag borde väl stötta min mamma i sin kamp mot ungdomsrevolten, hon skaju trots allt köpa en till garderob till mig.

Love u mother<3

tisdag 7 april 2009

Idag har jag vart ute i solen med Li och Ethan. Dessutom har jag köpt en potentiell studentklänning. Funderar på att kanske byta den, måste fundera lite.

Igår var jag med Carro W, hennes mamma och min mamma till Marieberg. Det var skoj skoj. Fast är avundsjuk på Carro som kom hem med ett par jeans, det gjorde inte jag fast det var tänkt så. Men jag shoppade ju lite andra saker som jag är nöjd med, en handväska t.ex.!

Nu är klockan mycket så jag måste bums i säng för jag ska jobba imorgon. Kom gärna förbi och förgyll min dag.

Love u guys!

torsdag 2 april 2009

Idag har jag legat hemma i sängen hela dagen, vilket inte är det roligaste när solen faktiskt skiner (25+ på balkongen). Men jag får väl skylla mig själv att jag inte tagit hand om min förskylning bättre. Igår tyckte jag att jag var skaplig men imorse när jag vaknade var jag som en zombie. Men allting har sin tid, ska på säljmöte kl 18 så då måste jag lämna sängkammaren.

Philip har gått med på att gå på balen med mig! Det ska bli väldigt trevligt tycker jag. Vi ska åka till Stockholm på påsklovet och se om vi hittar matchande fluga och skor (mina skor).

Imorgon ska jag till min älskade Johanna på middag, det ska bli skoj! Hoppas bara att näsan slutat rinna.

onsdag 1 april 2009

Idag kom jag hem med en balklänning, jag som tänkte strunta i balen. Nu måste jag alltså gå, så nu är kruxet att hitta någon att gå med eller vara tillräckligt iskall för att gå själv. Jag ska tjata öronen av Philip i första hand, sen får jag väl se. Looking forward to some shoeshopping;)

Skrev nationellt prov idag i Sv B, tror inte att det gick så väldans bra om jag ska vara ärlig. Shit happens!


Nu längtar jag till påsklovet som kommer vara späckat utav jobb för min del. Kom gärna in en sväng till Factory Outlet.


Peace out!