måndag 19 oktober 2009

The Dirt


Kom nyss hem ifrån Simon. Han sköt en hjort imorse som jag flådde och tog ur nästan helt själv:D Däremot var inte mamma så glad när jag kom hem med blod på både kläder och skor (vegetarian). Nästa gång satsar jag på ett vildsvin och en älg. om jag inte vore så otålig så skulle jag nog ta jägarexamen.

Idag har jag hunnit med mycket annat också, jag har ridit och sprungit en runda. Hästen var trilsk och jävlades mest med mig och Simon sprang ifrån mig, men jag är glad i alla fall. Njöt nog alldeles för mycket av att utöva sadistiska handlingar på den stackars hjorten. Det är ju trots allt inte alla som skurit ut ett analhål, känn på den!

Jag har börjat på The Dirt, en otroligt bra bok. Ännu bättre än tidigare nämnda. Vad ska jag säga, jag har förlorat mig i en värld utav Mötley Crue, 80-tal och önskedrömmar.

tisdag 13 oktober 2009

you´re all I need

Den berömda depperioden har börjat, eller så är det bara pms. Ligger i alla fall i min säng och lyssnar på HIM, Jeff buckley mfl. och tycker oerhört synd om mig själv. Jag har egentligen ingen som helst anledning till det men det känns skönt med lite hederlig självömkan. Håller på att avsluta en biografi utav Nikki Sixx ( A heroin diary), skoningslös och brutal, älskar den! Rekomenderar den till alla Mötley fans. Ska ge mig på att läsa The Dirt, en bok som hela bandet gett ut tillsammans, mkt exalterad.

Imorgon ska jag resa till huvudstaden med tjejerna. Vi ska träffa Jana, måste vara snart 2 år sen sist:S ska se till att få lite välbehövd shopping avklarad.

The blade of my knife
faced away from your heart
those last few nights
it turned and sliced you apart
this love that i tell
now feels lonely as hell
from this padded prison cell

so many times i said
you`d only be mine
I gave my blood and my tears
I love you cyanide
when you took my lips
I took your breaht
sometimes love´s better off dead

you´re all I need, make you only mine
I love you so I set you free
I had to take your life