måndag 24 augusti 2009

Kärleksförklaring

Tänk så mycket saker det finns som man vill säga till människor. Allt ifrån, Fan vad bra du är! eller Du är det mest trashigaste som gått i ett par skor! Det är saker som man känner att man vill säga men oftast inte gör. Jag har, som många andra, tagit ett steg till på denna ogrundliga väg och säger inte ens de enklaste och finaste kärleksförklaringar till mina älskade. Jag ber om ursäkt till er här och nu i skrivande stund. Däremot så tror jag att ni kan läsa det i mina ögon, för kunde ögon tala skulle mina vara sopran i en opera. Nu har de havsskumsblå talat färdigt och jag är redo för bingen.

Goodnight people!

torsdag 20 augusti 2009

Så lite ork, så mycket dröm

Så många måsten, så lite tid! Idag har jag i alla fall tagit mig i kragen och gjort en adressändring, vilket jag skulle gjort för 3 månader sen. Idag kände jag att jag ville organisera mig. Jag började så klart med min garderob. Jag rensade ut 10 plagg, vilket jag tycker är ganska bra för att vara jag. Sedan körde jag ett race i smyckesskrinet. Hursomhelst, när jag skulle ta mig till att skriva upp mina arbetstider i kalendern så fick jag till min förfäran se att den tar slut den här veckan. Så jag måste alltså panikköpa en i helgen. Panik är aldrig roligt!

Imorgon efter jobbet så ska jag och Honeybun till Karlstad. Där ska det festas loss minsann! Saker kommer mistas, märkas och älskas!

torsdag 6 augusti 2009

Lyckliga jag

Underbar dag idag. Att jag luktar av fisk, ko, häst och bensin gör faktiskt inte saken sämre. Är man på landet så är man! Snart ska jag avnjuta en kopp choklad och förhoppningsvis somna i en varm famn, jag längtar!

Just för tillfället lever mitt libido, min bubbla, jag mår bra. Att jag är inne på min sista hela arbetsvecka bidrar till mitt glädjerus som solen bidrar till värmen.

Nu kommer min choklad serverad så nu måste jag rusa i mitt rus!

lördag 1 augusti 2009

destruktiv framtid

Jag är rädd för att fastna i just den fas i livet, som jag är i idag. Då den grå vardagen pryds utav samvetskval och en dålig moral. Att bryta en ed pågrund av trots, är nog den sämsta anledningen som står att finna. Jag trillade dit helt enkelt, det är aldrig lika lätt att resa sig upp igen.

Det snackas mycket om att relationen mellan två människoliv, är svårare och segare än vad den verkar. Mycket litet hör man om förhållandet med sig själv. Jag har smällt i dörren tusen gånger och skrikit att -Det är slut! Inte fan lyssnar jag på det.
Man sitter kvar med en väldigt ful bild av sig själv och gråter ut sin hjärtesorg. För att vinna kriget med sig själv måste man in och vrida om till smärttröskelns kant, i alla hjärtats vrår. Med det menar jag att man måste prata. Prata om känslor, även om de är tillfälliga, flanka och galna. Efteråt kommer det att kännas som uppvaket från en Bypass-operation. Det känns tomt någonstans i magtrakten, men huvudet är fortfarande fyllt med lustgas. En skön känsla helt enkelt!

Jag har börjat vandra på stigen utav mycket kända författare. Jag har bestämt mig för att läsa alla klassiker jag kommer åt. Just för tillfället slukar jag Candide, ett verk utav självaste Voltaire. Röde Orm och Greven av Monte Cristo pryder nu även min bokhylla sedan igår. Jag längtar efter att sätta tänderna i Strindberg, för det är en författare som jag verkligen uppskattar och fascineras av.

Jag behöver en mun till för att kunna andas, ett hjärta till för att inte stanna
För jag har förlorat kriget med mig själv / Joakim Thåström