tisdag 26 maj 2009

Ny generation, nya normer?


I alla tider så har ungdomen gjort revolt mot den tidigare generationen i ett försök att få leva på sitt sätt. Frågan är nu, vill vi visa att man visst kan spendera en hel livstid framför datorn? Eller att vi skiter i allt förutom ytan? Jag tycker att det känns ensamt och tragiskt att vår generation inte har något att vara stolta över, inga häpnadsväckande åsikter. Den mest upproriska händelsen under vår era var nu när IPRED trädde i kraft. Vi är så skyddade ifrån alla krig och världskatastrofer att vi blir helt avtrubbade. Vi lever för att göra ingenting alls eftersom samhället inte kräver något av oss. Vi behöver inte försvara vårt land eller lägga oss i politiken för mycket, men vad fan händer när den tidigare generationen dör ut och det är vi som ska ta över? Det är värt att tänka på!

Livet är inte bara svart och vitt, det består utav väldigt många gråzoner också.

söndag 24 maj 2009

Ursäkta mig..

Jag vet att jag vart otroligt dålig på att uppdatera, så jag ber så hemskt mycket om ursäkt mina damer och herrar!
Väldigt mycket har hänt på väldigt kort tid, men så är det väl inför studenten. Många tycker att det ska bli hemskt att skiljas ifrån sina vänner men jag känner att jag fått många fler de senaste veckorna. Jag skulle kunna vänja mig vid att ta studenten!

Min andra hälft (Johanna Eklöf) har fått jobb i Leeds, England så hon lämnar mig till hösten. Jag kommer inte stå ut att vara utan henne så jag tänker åka dit jag också, med eller utan jobb. Det kan ju bli ett äventyr så säg!

Men nu ska jag bädda ner mig i sängen, jag nöter på en envis förskylning för tillfället.

Bella, you are my life now!